Πίσω

Το Don Camillo e Peppone

Trattoria del Popolo

θα παρουσιάσει στις 28 Φλεβάρη - 03 Μάρτη

Μεσογειακή κουζίνα.

 

B R U N O   G A L L O

 

Tο μενού θα περιλαμβάνει:

 

 

Ορεκτικα

Φουά γκρα χήνας με μαύρη τρούφα, κροστίνι & καρδιές φρέσκων μαρουλιών.

Σαλάτα φρέσκων θαλασσινών σε καρπάτσιο από ρίκι.

 

 

Πρωτα Πιατα

Λινγκουίνε Μεσογείου: με γάμπαρες, καραβίδες & σάλτσα από αστακό.

Ταλιατέλες αλά Πιεμοντέζε.

Φρέσκες ταλιατέλες με ραγού αγριογούρουνο.

 

 

Κυριως Πιατα

Τουρνεντό Ροσίνι: φιλέτο μοσχαριού, φουά γκρα, μανιτάρια, κάστανα, κονιάκ…

πάνω σε τηγανίτα τριμμένης πατάτας (ρόστι) και λαχανικά εποχής.

Γεμιστά καλαμάρια με ριζότο από σουπιά, το μελάνι της & μυρωδικά βότανα.  

 

 

Επιδορπιο

Διάφορες εκδοχές επιδόρπιου με σος ανκλέζ.

 

                                                                                                                     

 

                                                                                                                                                            Πίσω